Στην εντατική του νοσοκομείου Λευκωσίας η Αϊντίν Ντενκτάς -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην εντατική του νοσοκομείου Λευκωσίας η Αϊντίν Ντενκτάς -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην εντατική μονάδα παρακολούθησης του "κρατικού" νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται από χθες η σύζυγος του τέως ηγέτη των Τ/κ Ραούφ Ντενκτάς, Αϊντίν.  

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κ. Ντενκτάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και αφού διαπιστώθηκε ότι πάσχει από βρογχοπνευμονία τοποθετήθηκε στην εντατική, όπου της χορηγείται η κατάλληλη αγωγή. Οι γιατροί της αναμένεται σήμερα να προβούν σε δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας της. 
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE